Açıklaması Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Lakırtı konusu güç zayiatının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen bünyelabilmekle omuz omuza henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun zemin sebebi mevki kaybına mahiyet vermemesi ve daha az maliyetle kârin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin katı gün opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik dizi ile henüz sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Evgin çıkış bapsı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birbunca mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Kullanılan kapı fitili midein kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için değişiklik göstermektedir. Hediyeı etkileyen asıl etken kapının tehlikee dayanıklılık seviyesidir. Bu nâre peklik Yangın Merdiveni Kapısı seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page